“Možemo snimiti mobitelom dok nam objašnjavate kako funkcionira rad na blagajni?” Ovu rečenicu smo nebrojeno puta čuli od naših korisnika. Od sada će naš odgovor na ovo pitanje uvijek biti “Nema potrebe!”. Zašto? Zato što smo mi sve snimili za vas.

Bez obzira na to koji imate uređaj, u videoputama ćete pronaći sve što vam je potrebno za rad s njim. Jednostavno i korak po korak u videoputama je objašnjeno kako trebate pravilno umetnuti termo trakicu u printer, kako napraviti sinkronizaciju na uređaju da se ažurira cjenik i na koji način radite zaključak prometa na kraju dana. Jeste li znali da na Billy naplatnim uređajima možete brzo i lako prije izdavanja računa izmijeniti cijenu, dodati popust u kunama ili postotcima? Ako do sada niste koristili te opcije, sada ih možete jednostavno savladati uz primjere u videoputama.

Zato se svakako što prije prijavite na svoj web portal s jedinstvenim korisničkim imenom i lozinkom koje ste dobili zajedno s uređajem te provjerite što smo sve pripremili za vas. A na sva dodatna pitanja rado ćemo vam odgovoriti ako nas nazovete na broj telefona 01/6402-020 radnim danima, vikendima i blagdanima od 8 do 22 sata.

Vaš Billy tim