Iduću srijedu započinje međunarodni sajam gastronomije i hotelsko – ugostiteljske opreme HOTEL&GASTROTEH. Sajam se tradicionalno održava na Zagrebačkom velesajmu 11. godinu za redom, a u istom terminu održat će se Zagrebački sajam nautike, Dani lova i ribolova i Festival maslina.

Ususret novoj turističkoj sezoni predstavit će se brojni proizvođači, distributeri i izlagači kako bi predstavili najbolje od hrvatske turističke ponude. Kako bi ponuda bila potpuna, svaki poduzetnik mora osigurati najbolje fiskalno rješenje. Upravo će zato na sajmu sudjelovati Billy POS.

Billy POS predstavit će vam fiskalne blagajne prilagođene potrebama svih poduzetnika. Ako vam je bitno da je uređaj mobilan, možete pogledati nekoliko modela mini prijenosnih blagajni, a poduzetnici kojima je potrebna fiksna blagajna također mogu pronaći uređaj prilagođen njihovim potrebama. Naši djelatnici rado će vas savjetovati i objasniti vam što sve trebate napraviti kako bi s fiskalizacijom započeli lako i jednostavno.

Pripremite svoja pitanja i posjetite nas od srijede do nedjelje na Zagrebačkom velesajmu, a mi ćemo vam pomoći da pronađete najbolje fiskalno rješenje za sebe. Vidimo se!

Vaš Billy tim