Kao što su najavili iz Porezne uprave, tijekom Adventa do 6. siječnja 2019. godine porezni inspektori će provoditi pojačane nadzore fiskalizacije na cijelom području Hrvatske. Cilj je sprječavanje sive ekonomije i očuvanje Državnog proračuna.

Porezni inspektori na adventskim kućicama provjeravaju izdaju li se računi, jesu li fiskalizirani te provjeravaju eventualni manjak ili višak u blagajni. U tijeku je i kampanja „Bez računa se ne računa“ u kojoj Porezna uprava poziva građane da im prijave nepravilnosti prilikom izdavanja računa.

Iako su poreznici najavili da neće zatvarati objekte zbog manjih nepravilnosti, kazne se kreću od 10.000 pa sve do 50.000 kuna.

Danas i sutra poreznici će posebno patrolirati na Europskom trgu i na Božićnoj bajci na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Kako biste izbjegli kazne, osigurajte si najpouzdanije fiskalno rješenje. S Billy fiskalnim blagajnama imate mogućnost spajanja putem hotspota, WiFija ili SIM karticom. Na taj način možete biti sigurni da će vam računi biti fiskalizirani u svakom trenutku.

Nazovite nas na 01/6402-019, ugovorite kratkoročni najam bez ugovorne obveze i radite bez straha od poreznih inspektora.

Vaš Billy tim