Dragi korisnici,

ovim putem vas obavještavamo da 25. svibnja 2018. kreće primjena Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka kao i sâme Opće uredbe o zaštiti podataka (tzv. GDPR) koji imaju za cilj osigurati veću sigurnost osobnih podataka na području EU.  Kako bismo Vas putem newslettera i dalje mogli informirati o svim zakonskim izmjenama vezanim za fiskalizaciju, uputama i radu Billy rješenja te događajima i novostima iz naše ponude, potrebno je da na linku ispod potvrdite Vašu e-mail adresu.

Pravovremeno primanje navedenih informacija, ispravno korištenje našeg rješenja te usklađenost sa zakonima o fiskalizaciji i drugim relevantnim zakonima iznimno je važno za Vaš posao!

Klikom na link niže slažete se da Vaše ime i prezime, e-mail adresa i druge dostavljene informacije (poput broja telefona ili poštanske adrese) budu obrađene i korištene od strane društva Billy POS d.o.o. kako bi Vas putem newslettera mogli obavještavati o prethodno navedenim stavkama. U bilo kojem trenutku možete zatražiti uvid u Vaše podatke te ih izmijeniti (odnosno, po potrebi ispraviti) ili obrisati. Navedena prava, kao i pravo dobivanja bilo koje informacije na koji način Billy POS d.o.o. obrađuje Vaše osobne podatke, možete ostvariti slanjem poruke elektroničke pošte na sljedeću adresu: prodaja@etranetdev.com.

[x_button shape=”square” size=”large” float=”none” href=”http://eepurl.com/c41Naj” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover”]Slažem se[/x_button]

Vašu privolu možete u svakom trenutku povući odabirom opcije “unsubscribe” (odjava) koja će biti jasno naznačena na dnu svakog newslettera ili zahtjev poslati na mail adresu prodaja@etranetdev.com. Klikom na opciju “odjava” ili slanjem mail-a za povlačenje privole bilježi se oznaka odjave s liste i više nećete primati e-mail poruke od nas. Nakon izvršene odjave, izbrisat ćemo Vaše osobne podatke iz našeg sustava, u slučaju da nam isti više nisu potrebni za druge svrhe, poput izvršavanja prava i obveza u tijeku naše poslovne suradnje.

Billy POS d.o.o. razumije važnost zaštite Vaših osobnih podataka te Vam jamči da će Vaše podatke koristiti isključivo za interne potrebe i neće ih prosljeđivati trećim stranama. 

Dodatne informacije o podacima koje prikupljamo i obrađujemo kao i Vašim pravima možete pronaći  u našim Pravilima o privatnosti.

Radujemo se našoj budućoj suradnji!
Vaš BILLY tim