Koja fiskalna blagajna je najbolja za mene?

Zbunjuje vas ili pak ne znate odgovor na sljedeća pitanja: koja je blagajna bolja za moje poslovanje, ona fiksna ili mobilna? Trebam li printer, desktop verziju ili zamjensku blagajnu?

Ne brinite se, na pravom ste mjestu. Billy vam nudi brza i efikasna fiskalna rješenja te odgovore na sva pitanja kako upotreba fiskalne blagajne ne bi zakomplicirala, već olakšala vaše svakodnevno poslovanje. Slobodno nas nazovite i mi ćemo Vam predložiti jednostavno i učinkovito rješenje s naprednim funkcionalnostima, prilagođeno vašem poslovanju te ćete na taj način postati dio obitelji koja sada broji više od 10.000 zadovoljnih partnera na tržištu Republike Hrvatske i Slovenije.

Kako bismo dodatno olakšali i modernizirali vaše poslovanje, sve naše blagajne su bazirane na cloud tehnologiji, što znači da se podacima može pristupiti u bilo koje vrijeme, s različitih fiksnih i mobilnih uređaja te neovisno o lokaciji na kojoj se nalazite, samo je potrebno da imate pristup internetu. Ono što je možda ipak najvažnije je da u slučaju kvara ili gubitka blagajne svi podaci ostaju sačuvani!

U slučaju bilo kakvih poteškoća ili nejasnoća, možete nam se slobodno obratiti od 8-22h (svaki dan uključujući nedjelje i blagdane) kako Vaše poslovanje ne bi patilo. Naše iskustvo nije došlo preko noći, a to potvrđuju i naši dugogodišnji partneri poput Telekoma, Banaka, Taxi udruženja, Prijevoznika, Obrtnika, Veterinara, Liječničkih ordinacija, Hotela te mnogih drugih malih i srednjih poduzetnika.

Na linku možete naći sve naše fiskalne blagajne koje nudimo.

Obratite nam se s povjerenjem te postanite i Vi naš partner!

Napominjemo kako su Billy fiskalna rješenja u potpunosti usklađena sa svim zakonima i propisima Republike Hrvatske.