Na početku svakog poslovanja bitno je odabrati odgovarajuće fiskalno rješenje. Bitna stavka pri odabiru je svakako dostupnost korisničke podrške. Korisnička podrška prva je stanica ako imate bilo kakvih pitanja, trebate pomoć ili dođe do poteškoća u radu fiskalnog uređaja. Za sve takve upite korisnička podrška mora vam biti na raspolaganju u svakom trenutku, a to je 7 dana u tjednu.

Sljedeća bitna stavka je osiguran zamjenski uređaj u slučaju kvara. Uz ugovorenu uslugu održavanja, zamjenski Billy uređaj stići će na vašu adresu u roku od 48 sata bez ikakve dodatne naknade.

Fiskalna blagajna potrebna vam je prvenstveno za izdavanje fiskaliziranih računa, ali korištenje naprednih programskih rješenja može vam pomoći u poslovanju. Na fiskalnoj blagajni možete primjerice voditi stanje skladišta, a s korisničkog sučelja možete izvući izvještaje koji su potrebni vašem knjigovodstvu.

Svi navedeni uvjeti ispunjeni su u Billy fiskalnim rješenjima. Imate dodatnih pitanja? Nazovite broj telefona 01/6402-019 i rado ćemo vam pomoći. Želite naručiti Billy fiskalnu blagajnu odmah? Čekamo vaš poziv na 01/6402-019.

Vaš Billy tim