[envira-gallery id=”7051″]

Špancirfest. Nema onoga tko nije čuo za ovaj festival koji se održava svakoga kolovoza već dvadeset godina u Varaždinu. Tih dana se ovaj barokni grad na sjeveru Hrvatske pretvara u turističku meku u koju se slijevaju posjetitelji iz cijele Hrvatske i okolnih zemalja. Nije ni čudo što Špancirfest privlači toliku pozornost kada obiluje raznolikim događanjima. Ulice Varaždina se pretvore u pozornice, teatre, barove, klubove i radionice. Središte svih događanja je pozornica pored Starog grada na kojoj se ove godine izmjenjuju Dubioza Kolektiv, Josipa Lisac, Bajaga, SARS, Zabranjeno pušenje i mnogi drugi.

Kako posjetitelji ne bi ostali gladni i žedni pobrinuli su se tvrtka DMK VALL 042 i Show Concept, suorganizatori Špancirfesta. Ponosni smo što su upravo oni prepoznali kvalitetu Billy blagajni te su odabrali Billy POS kao rješenje za fiskalizaciju. Tako blagajne Billy Maxi 15 možete uočiti na svim štandovima oko Staroga grada gdje je u ponudi bogat izbor hrane i pića. U našoj galeriji možete pogledati fotografije na kojima je prikazano kako su izgledale završne pripreme za početak Špancirfesta. Billy tim se pobrinuo da blagajne budu isporučene u Varaždinu te da se svim blagajnicima održi kratka obuka kako se radi na uređaju, a osigurana terenska podrška jamči da će eventualne tehničke poteškoće biti otklonjene u rekordnom vremenu.

Show Concept i DMK Vall 042 poklonili su nam svoje povjerenje za sva buduća događanja koja će organizirati jer smo ih, prema njihovim riječima, oduševili kvalitetnom i brzom uslugom te telefonskom podrškom koja im je bila dostupna u svakom trenutku. Zato ukoliko su i Vama potrebne usluge fiskalizacije, obratite nam se s povjerenjem. A do tada se španciramo svi u Varaždinu!

Vaš Billy tim