Lako i jednostavno, riječi su kojima korisnici najčešće opisuju korištenje Billy fiskalnih blagajni. Kako bi još lakše i brže savladali rad na uređaju, svim korisnicima su dostupne pisane upute i videoupute.

Svaki korisnik Billy fiskalnih blagajni prilikom isporuke uređaja dobiva jedinstveno korisničko ime i lozinku za pristup svom web portalu. Na web portalu možete provjeriti sve račune koje ste izdavali na naplatnim uređajima, izmijeniti cjenik ili dodati novog blagajnika.

Na istom web portalu možete pronaći sve upute. Jednostavno i korak po korak u videouputama je objašnjeno je kako trebate pravilno umetnuti termo trakicu u printer, na koji način trebate raditi zaključak prometa na kraju dana i kako napraviti sinkronizaciju na uređaju da se ažurira cjenik.

Jeste li znali da na Billy naplatnim uređajima možete brzo i lako prije izdavanja računa izmijeniti cijenu, dodati popust u kunama ili postotcima? Ako do sada niste koristili te opcije, sada ih možete jednostavno savladati uz primjere u videouputama.

A na sva dodatna pitanja rado će vam odgovoriti djelatnici korisničke podrške koje možete kontaktirati na broj telefona 01/6402-020 radnim danima, vikendima i blagdanima od 8 do 22 sata.

Vaš Billy tim